някой можели да ми даде оригиналните номера на всички тампони на двигателя за алфа 156 2,4JTD SW 2001г. смених цялата предница и пак има досадно чукане по неравности, най вече при завой на неравен участък и при тръгване също. затова реших да сменя и тампоните на двигателя та дано да спре! смених единия тампон който е от към скоростната кутия и тропането намаля сега ще сменя и останалите
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОС ЗА номера на тампони на двигател 156 2,4 jtd sw 2001г 140коня
Collapse
X
-
FIAT Bravo 1.9 JTD
-
-
Първоначално публикувано от encho Покажи съобщениенякой можели да ми даде оригиналните номера на всички тампони на двигателя за алфа 156 2,4JTD SW 2001г. смених цялата предница и пак има досадно чукане по неравности, най вече при завой на неравен участък и при тръгване също. затова реших да сменя и тампоните на двигателя та дано да спре! смених единия тампон който е от към скоростната кутия и тропането намаля сега ще сменя и останалитеsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениебиалетки и тампоните на стабилизаращата щанга смени ли ?alfa 156jtd sportwagon
Comment
-
Имам чисто нов тампон за двигатела,този които е най-отгоре като отвориш капака в ляво 30лв.
П.П. Продадоха ми го уж за 1.9 а се оказа от 2.4Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеИмам чисто нов тампон за двигатела,този които е най-отгоре като отвориш капака в ляво 30лв.
П.П. Продадоха ми го уж за 1.9 а се оказа от 2.4alfa 156jtd sportwagon
Comment
Comment